Компанія «ГРЕСА-ГРУПП» (м. Київ) у співпраці з основними провідними виробниками / постачальниками енергоефективного обладнання в Україні та у партнерстві із УКРГАЗБАНК - пропонує спільну Програму для малого та середнього бізнесу (МСБ) по пільговому кредитуванню енергоефективного обладнання (котельне, енергогенеруюче, водонагрівальне та кліматичне обладнання) та системи теплоізоляції.

Крім того, ця партнерська Програма надає можливість фінансування по виконанню робіт «під ключ» — від проекту до повного запуску об'єкта.

Особливості цієї Програми:
1. Кредитування надається в національній валюті.
2. Відсотки – від 3,5 і вище. Визначаються в залежності від обладнання та умов кредитування.
3. Строк кредитування – до 60 місяців.
4. Заставою (в тому числі) – виступає саме обладнання.
5. Форма кредитування – кредит або кредитна лінія.

Мета даної партнерської програми – це кредитування МСБ на умовах, що найбільш привабливі для:
- придбання нового енергоефективного обладнання/устаткування, в т.ч. пов'язаного із тепло- та енергозбереженням та виробництвом тепла та електроенергії;
- реконструкції, поточного та капітального ремонту із застосуванням енергозберігаючих технологій та обладнання;
- встановлення обладнання/приладів обліку споживання ресурсів, необхідних для надання комунальних послуг, та вузлів керування та регулювання споживання цих ресурсів (теплової енергії, гарячої води, електричної енергії, газу);
- придбання обладнання, здатного генерувати «зелену енергію» (вітрогенератори, сонячні електростанції).

Програма в першу чергу орієнтована на підприємства малого та середнього бізнесу, для яких важливо зменшити витрати при використанні енергоресурсів для опалення, нагріву води чи вентиляції повітря в приміщенні.

Усе енергоефективне обладнання розподілене у трьох різних групах (№№ 1, 2, 3), для кожної з яких встановлено свій власний відсоток кредитування в рамках партнерської програми.

Група товарів визначається компанією ГРЕСА-ГРУПП, остаточне рішення щодо відсоткової ставки кредиту надається представником УКРГАЗБАНКУ та фіксується у Договорі (від 3,5% в залежності від терміну кредитування та величини власного внеску).

Строк кредитування не перевищує 60 місяців.

Кредитование


* Умови по комісіям, графіки щомісячного погашення тіла кредиту та сума власного внеску узгоджуються безпосередньо в банку.

Додаткова інформація за телефонами:
+38 (067) 465-87-55, +38 (067) 650-35-04,
(044) 408-00-77, (044) 408-33-39
https://www.ukrgasbank.com/small_bussiness/credit/enobl/
info@gresa.com.ua
info@ggc.com.ua